Wayland Developments genomineerd voor de Sustainable Urban Delta Award 2014


Glasparel+

Wayland Developments, ontwikkelaar van het project Glasparel+, waar “Aan de Bredeweg” deel van uitmaakt, is genomineerd voor de Sustainable Urban Delta Award 2014, die op award_29 december a.s. uitgereikt wordt op de Cleantech Business Day. De award is een onderscheiding voor het Nederlandse bedrijf dat de beste integrale oplossingen levert om (groot)stedelijke delta’s te verduurzamen.

De jury heeft uit de vele inzendingen vier kandidaten genomineerd en verdeeld over twee categorieën: het beste project en het beste concept. Op 9 december strijden de kandidaten in een ‘live battle’ om de prijs en zal de uiteindelijke winnaar door de jury worden gekozen.

De genomineerden

– Deltasync met BlueRevolution, een concept voor de eerste drijvende stad ter wereld;
– DWA met het project Hoogeland, waar kassen uit de tuinbouwsector de energie leveren voor de nabijgelegen woonwijk;
– IF Technology met het project Smart Polder, een slimme combinatie van energie- en waterbeheer in Wageningen;
– Wayland Developments met Glasparel+, een concept voor integrale combinatie van warmtenetwerk, watersysteem en CO2.

De Cleantech Business Day is dé landelijke ontmoetingsplek voor ontwikkelaars, producenten, afnemers en financiers van duurzame en schone technologieën die samen nieuwe business willen ontwikkelen. De Cleantech Business Day wordt dit jaar gehouden in het WTC te Rotterdam. Vorig jaar werd de dag door ruim 350 Cleantech professionals bezocht. Kijk hier voor meer informatie.