Woon-werkkavels


Wonen in Waddinxveen aan de rand van de grote steden, is landelijk wonen in het Groene Hart van de Randstad met alle voorzieningen binnen handbereik. U woont hier in de nabijheid van een stedelijke omgeving en werkt op een centraal gelegen locatie.

De gemeente Waddinxveen is door ondernemers uitgeroepen tot 4e MKB-vriendelijkste gemeente van Zuid-Holland. In deze aangename woonplaats wordt “Aan de Bredeweg” gerealiseerd met een totaaloppervlakte van circa 26.000 m² en biedt ruimte aan maximaal 9 kavels voor realisatie van woon/werk situaties.01vogelvlucht

Kavels

Elke kavel kan voorzien worden van een eigen identiteit. Kenmerkend voor het plan zijn de vele mogelijkheden in oppervlakte en bebouwingsvormen. Of u nu houdt van landelijk, modern of klassiek. Met de ruimte in het bestemmingplan is er voor iedere doelgroep een passend ontwerp te realiseren.

Binnen project “Aan de Bredeweg” kunt u geheel naar eigen wens uw woon/werk situatie samenstellen. In een vrijblijvend gesprek met de architect worden uw wensen vertaald naar werkelijkheid. Of u nu op zoek bent naar een ruimte voor uw bedrijf, hobby of de tennisbaan die u altijd al wilde hebben, bij “Aan de Bredeweg” is het realiseerbaar.

Bekijk de voorbeeld kavels


Glasparel

“Aan de Bredeweg” is onderdeel van het totaalproject Glasparel+ te Waddinxveen. Het plangebied ligt direct aan de Bredeweg te midden van lanen- en lintbebouwing die kenmerkend is voor de omgeving. Gelegen in een polderlandschap ademt “Aan de Bredeweg” de rustige plattelandssfeer uit, maar biedt u moderne en comfortabele mogelijkheden voor uw woon/werk situatie. De ideale woonplek, welke overal dichtbij is.


Planning

Een kavel “Aan de Bredeweg” is per direct beschikbaar. Tevens zijn de kavels per deelfase en in oppervlakte aan te passen aan de individuele wens. “Aan de Bredeweg” is onderdeel van het reeds vastgestelde bestemmingsplan Glasparel+.